Wat wij doen

EWAC heeft 3 kernactiviteiten die onderling samenwerken als één geheel.

EWAC Medical is wereldwijd leverancier van apparatuur voor watergebonden revalidatie, ofwel hydrotherapie. De medewerkers van EWAC Medical ondersteunen de klanten vanaf het allereerste ontwerpstadium van een revalidatiecentrum tot aan de ingebruikname en het onderhoud. Revalidatie in water levert grote voordelen op ten opzichte van andere vormen van revalidatie. De innovatieve kracht van EWAC heeft EWAC Medical in staat gesteld een aantal unieke producten te ontwikkelen, zoals te zien is op de EWAC Medical website. EWAC Medical is wereldwijd marktleider op dit gebied en heeft inmiddels meer dan 1.000 projecten op zijn naam staan.

EWAC Industrial is toeleverancier van gespecialiseerde onderdelen tot compleet geïntegreerde systemen voor industriële toepassingen. EWAC Industrial levert essentiële componenten voor de productie van isotopen voor nucleaire geneeskunde en essentiële onderdelen die benodigd zijn voor onderzoek en ontwikkeling in de chemie en de petrochemische sector. Vaak gaat het hier om toepassing van materialen die blootstaan aan hoge drukken en temperaturen, waardoor specifieke eisen worden gesteld aan het ontwerp, de materialen en de lassen. Tevens levert EWAC Industrial compleet geïntegreerde systemen, zoals hotcells voor de handling van radioactieve materialen tot hoogteverstelsystemen, toegepast in cleanrooms. EWAC Industrial heeft een indrukwekkende trackrecord van bijzondere projecten, zoals te zien is op de EWAC Industrial website.

EWAC Marine levert compleet geïntegreerde subsystemen voor de Superjachtenbouw. De menselijke verbeelding is onbegrenst, en zeker die van eigenaren van Superjachten. Omdat EWAC veel ervaring heeft met zwembaden, waterbehandeling, waterhydrauliek en beweegbare vloeren, hebben wij twee maal een Superjacht van 86 m lengte uitgerust met een beweegbare vloer in het zwembad op het achterdek. Door deze vloer kan het achterdek niet alleen dienen als ontspanningsruimte, maar ook als helikopter landingsplatform. Op de website van EWAC Marine ziet u meer voorbeelden van recente projecten.

Latest Video